FR

HENRI CNOPS

30 jaar ervaring als top kader in internationale bedrijven (10 jaar Apple Computer), alsook als ondernemer in eigen bedrijven in distributie, services en consultancy. Conceptuele approach met duidelijke nadruk op concrete implementatie.

Openhartig, empathisch, creatief maar strikt, met een motiverende passie in het verder brengen van menselijk potentieel.  Het optimaliseren van organisatiestructuren is altijd een passie geweest voor Henri.

Master in Computer Science, MBA, London Business School, Professional Coach, Certified Neurocognitive Behavioural Approach, Certified DiSC & Patrick Lencioni Method

GUY BOUCKAERT

25 jaar ervaring als top kader in nationale en internationale bedrijven (Apple, Belgacom, Mobistar),  alsook als CEO, COO, CMO of CCO in KMO’s in distributie, services/software en consultancy.


Pragmatisch, to-the-point, energiek.  Gepassioneerd in Sales & Marketing, People Management en alle vormen van ‘human interaction’.  

FRANCOISE PECKSTADT

30 jaar actief in een internationale omgeving met een rijke en gevarieerde werkervaring. Van logistiek en marketing in FMCG, tot HR consultant in “Leadership & Talent” bij Hay Group waar ze heeft deelgenomen aan leiderschapsprogramma’s, assessments en een groot aantal projecten rond functie-analyse en - beschrijvingen.

Enthousiaste, empathische en oplossingsgerichte consultant en trainer met een passie om mensen te begeleiden, de zelfkennis en de kennis van de anderen te verscherpen om serener en constructiever in het bedrijfsleven te staan.

Master in Applied Economic Sciences, Professional Coach, Certified Neurocognitive Behavioural Approach, Certified DiSC & Patrick Lencioni Method

TESSA DE BUYSERE

20 jaar ervaring als HR professional in nationale en internationale werkomgevingen.  

Sterke analytische vaardigheden die ze inzet om te zoeken naar effectieve en praktische oplossingen voor elk mens-gerelateerd probleem.

Tessa is overtuigd van de kracht van het zelfbewustzijn. Haar missie is om als 'transformatiekatalysator' onze klanten te helpen hun obstakels te doorbreken door de behoeften van de managers met die van de teamleden te verzoenen om organisaties weer tot bloei te brengen.


Master Handelsingenieur, Gecertifieerde Coach en trainer.

Ze begrijpt menselijke relaties en de bedrijfswereld.

(placeholder)